Ohlédnutí za sezónou 2011/2012

Možná tam něco ještě dodám, kdyby i Vás něco napadlo, co by se sem hodilo klidně mi to napište do kommentářu.. psáno v buse na mobilu…

Nyní nevím jestli se mi to povede rozsáhlé popsat bych chtěl shrnout účinkování v letošním ročníku extraligy. Natukl jsem to v minulém clanku, tak teď bych to teď chtěl rozvést.

V základní casti jsme pořád bojovali v pásmu předkola, měli jsme často nevyrovnane výkony. Nebyla hodně dlouhá série /max jestli jedna dvě za sezónu/. K postupu nám pomohli poslední zápasy a vzestup Komety.

Často nás trápili zraněni, málo kdy jsme letos hráli v plném počtu. Díky těmto zraněním jsme poznali plno hráčů, kteří když se rozehrájí jsou skvělými oporami týmu.

Nyní bych chtěl trošičku rozvést čtvrtfinále. Nezačali jsme vůbec špatně. Na to ze jsme hrobnikovi předkola utekli od dveří malém, skvělý start s třetím týmem tabulky. Take ostatní zapasy až na ten čtvrtý jsme odehráli luxusně. V sedmém jsme neustále vedli, ale nás dostal do kolen gól v čase 59:31 po dorážce v powerplay a naše nastřelena tyč. Dalším pozitivem vidím, ze i přes nevyhovující postavení vůči Pardubicim atd. jsme vypadli s lepšími výsledky než Sparta ta favorit čtvrtfinále jasně podlehla kometě.

Co dodat závěrem snad jen to, aby se do semifinále probojovali krom komety, perníku a liberce probojovala. Jelikož Zlín si to nezasloužil proto, ze neumí dávat goly. Už teď se těším na setkání s týmem a doufám ze Viky po výborných výsledcích celý tento rok. Ještě tu smlouvu protáhne u nás.

Komentáře:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *